Zoals je kunt zien is er het een en ander veranderd aan FantasyWereld. Zes jaar geleden openden we onze deuren met als missie dé plek te worden voor liefhebbers van fantasyboeken en vergelijkbare genres. En nu is het tijd voor de volgende stap!

Ons nieuwe logo

Om ons zes jarige bestaan met jullie te vieren, is het nu tijd om de droom van toen waar te maken en onze naam eer aan te doen: FantasyWereld, de plek op het internet voor alle fantasyliefhebbers.

Liefhebbers van genreboeken (fantasy, sciencefiction en horror), liefhebbers van grote en kleine films en tv-series uit het genre. Maar ook zij die van games, (bord)spellen, strips, LARP en evenementen houden. Nu besteedde we daar op het oude FantasyWereld al aandacht aan, maar er was niet echt een plek waar we deze artikelen konden uitlichten. 

Vandaar dus het nieuw jasje voor het oude en vertrouwde FantasyWereld! Dit moet de plek worden waar je dagelijks nieuws en artikelen over alle verschillende uitingen van fantasy zult vinden. Maar wees niet bang! Onze passie voor boeken is nog steeds sterk aanwezig. Iedereen kan FantasyWereld wat dat betreft ervaren zoals hij of zij dat wil. Blijf op de hoogte van de onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Of dat nou alleen boekrecensies en auteursinterviews zijn, of ook besprekingen en recensies van films, games, bordspellen en/of evenementen.

Wat is er nieuw?

Los van ons nieuwe logo (zelfde draak, nu zonder lichaam), het nieuwe design, en onze focus op meer dan alleen boeken, zal er niet heel veel veranderen. Maar voor de volledigheid: bij recensies vind je de conclusie nu separaat van de eigenlijke recensie én na de eventuele informatie over het product zelf, losse trailers kun je behalve in artikelen ook terugvinden op de homepage (even scrollen), en er staan nu advertenties op onze website.

Namens de gehele redactie van FantasyWereld wens ik jullie heel veel plezier in het ontdekken van onze vernieuwde site. Graag tot snel! 

*Een kleine disclaimer: sommige recensies missen nog afbeeldingen. Een proces dat dankzij 900+ recensies wat tijd kost, maar dit gaan we z.s.m. in orde maken. Kom je andere gekke dingen tegen, zoals missende pagina’s of linkjes die niet werken? Laat het dan even weten via ons contactformulier. Dat mag natuurlijk ook om ons te vertellen wat je van de nieuwe website vindt of als je zelf voor FantasyWereld zou willen schrijven! 

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

5 REACTIES

  1. Dat was even schrikken, ik dacht dat ik verkeerd terecht gekomen was.
    Maar proficiat met het nieuwe design, ziet er heel goed uit!

Geef een reactie