Tien jaar geleden schreef ik dit berichtje, bij het ‘openen’ van FantasyWereld.nl. Een passieproject om mijn liefde voor websites bouwen en fantasyboeken samen te brengen. Inmiddels zijn er 10 jaar verder, is er een heel team aan mensen bezig met de inhoud, hebben we de website al een paar keer flink omgegooid en zijn we heel wat artikelen en herinneringen rijker. Dat willen we heel graag met jullie gaan vieren!

FantasyWereld door de tijd heen

We gaan de komende tijd wat terugblikjes doen naar de toffe dingen die we de afgelopen tien jaar hebben kunnen doen, maar blikken ook vooruit naar nieuwe plannen, waarbij we ook heel graag van jullie horen wat jullie als bezoekers graag op FantasyWereld zouden willen zien. Daarnaast hebben we tien leuke winacties voor de komende tien weken gepland staan om samen met jullie te vieren dat we al tien jaar bezig zijn met onze gezamenlijke passie: fantasy, sciencefiction en horror.

Voor nu wil ik graag iedereen bedanken die FantasyWereld maken tot wat het is: de teamleden, die al heel lang hun vrije tijd steken in allerlei mooie artikelen, de auteurs en uitgevers die boeken en hun tijd ter beschikking stellen en natuurlijk jullie, de bezoekers. Op naar de volgende tien jaar!

Enkele highlights op FantasyWereld:

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

10 REACTIES

 1. Van harte gefeliciteerd met het jubileum! De digitale taart zie ik wel verschijnen, doe maar een oranje tompouce.

  Ik kan niet de hoeveelheid bezoekers inschatten, maar ik hoop wel dat er in de nabije toekomst meer reacties komen bij de artikelen. Dat zou wat leven in de brouwerij geven, nu is het soms net alsof jullie artikelen schrijven die niemand leest. Maar ja, waarschijnlijk zit iedereen tegenwoordig alleen naar maar naar die sociale media schermpjes te turen.

  • Dank voor de felicitaties! Bij dezen zoveel digitale tompoucen als je maar op kunt 🙂

   Je hebt gelijk dat de interactie minimaal is, iets dat ik heel graag wil verbeteren. Het bezoek is er wel, enkele honderden unieke bezoekers per dag, maar de reacties blijven uit. Wel zie ik interactie op de social media, zoals je aangeeft. Op Facebook/instagram is het al levendiger. Iets om over na te denken!

 2. 10 jaar is een eeuwigheid in internettijd, je moet steeds opnieuw jezelf uitvinden om actueel te blijven.
  Je bent daar zeker in gelukt!
  Proficiat !

 3. Ik ben net geabonneerd op jullie nieuwsbrief en zie dus dat jullie al 10 jaar bestaan! Fantastisch, gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Geef een reactie