UitgelichtBeluister geeky podcasts op Audiogeeks!

Beluister geeky podcasts op Audiogeeks!

-

Podcasts worden steeds populairder. Je kunt geheel in je eigen tijd luisteren naar enthousiastelingen met dezelfde interesses als jou en kunt automatisch op de hoogte worden gehouden als er weer een nieuwe aflevering is verschenen. Zelf luister ik graag naar podcasts die nieuwtjes en achtergrond geven in ‘geeky’ onderwerpen als films, series en comics, maar inmiddels kun je podcasts vinden over alles wat je maar kunt bedenken. Er bestaan strippodcasts, larppodcats, Game of Thrones-podcasts en ga zo maar door.

Om door de bomen het bos weer te kunnen zien en om beginnende en ervaren podcasters met elkaar te verbinden is nu het podcastplatform Audiogeeks.nl opgericht. Hier zul je allerlei enthousiastelingen vinden die in hun podcast graag praten over alles wat de geekculture omvat. Audiogeeks verzorgt de hosting, de podcasters helpen elkaar op technisch gebied en om een nieuw publiek te vinden. Op dit moment zijn ze de thuishaven van de Geekers op je Speakers en Supercast, maar dit zal uiteraard langzaam uitgebreid worden met toffe nieuwe podcasts!

Ook een podcast beginnen, of heb je al een podcast en wil je je bij de audiogeeks aansluiten? Vraag ze naar de mogelijkheden!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties