BoekenBoeken
Home Uitgelicht Beluister geeky podcasts op Audiogeeks!

Beluister geeky podcasts op Audiogeeks!

0
67

Podcasts worden steeds populairder. Je kunt geheel in je eigen tijd luisteren naar enthousiastelingen met dezelfde interesses als jou en kunt automatisch op de hoogte worden gehouden als er weer een nieuwe aflevering is verschenen. Zelf luister ik graag naar podcasts die nieuwtjes en achtergrond geven in ‘geeky’ onderwerpen als films, series en comics, maar inmiddels kun je podcasts vinden over alles wat je maar kunt bedenken. Er bestaan strippodcasts, larppodcats, Game of Thrones-podcasts en ga zo maar door.

Om door de bomen het bos weer te kunnen zien en om beginnende en ervaren podcasters met elkaar te verbinden is nu het podcastplatform Audiogeeks.nl opgericht. Hier zul je allerlei enthousiastelingen vinden die in hun podcast graag praten over alles wat de geekculture omvat. Audiogeeks verzorgt de hosting, de podcasters helpen elkaar op technisch gebied en om een nieuw publiek te vinden. Op dit moment zijn ze de thuishaven van de Geekers op je Speakers en Supercast, maar dit zal uiteraard langzaam uitgebreid worden met toffe nieuwe podcasts!

Ook een podcast beginnen, of heb je al een podcast en wil je je bij de audiogeeks aansluiten? Vraag ze naar de mogelijkheden!

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here