De trailer van Game of Thrones seizoen 8 is er!

0
100

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zit er aan te komen! Op 14 april wordt de eerste episode uitgezonden op HBO. Hoewel we nog weinig weten over de afloop van de serie (het is immers het bronmateriaal allang voorbij), belooft het een spectaculair seizoen te worden… Dat gevoel is ook al te vinden in deze eerste echte trailer!

De Night King heeft de grote muur geslecht en trekt met zijn white walkers Westeros in. Daar zullen in Winterfell de herenigde Starks (Sansa, Arya en Bran) hen opwachten, met waarschijnlijk de hulp van vele anderen, zoals Daenerys en Jon Targaryen, Bronn, Davos, Tormund, Gendry en ga zo maar door. En kan Cersei zich afzijdig houden? En wat wordt de rol van de andere Lannisters, Tyrion en Jaime? Wij kunnen niet wachten!

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie