Nieuwe trailer voor Snowpiercer tv-serie

0
146

Wie kent nog de Zuid-Koreaanse sciencefictionfilm Snowpiercer, gebaseerd op de Franse graphic novel De ijstrein (Le Transperceneige)? Hoofdrollen waren onder andere voor Chris Evans, John Hurt, Tilda Swinton en Ed Harris. Ondertussen is er ook een tv-serie in de maak en zoals het er nu op lijkt, zal deze al volgende maand verschijnen! Daarom is er weer een nieuwe trailer online gezet. De serie zal te zien zijn op TNT, een klein betaalkanaal in Amerika. Buiten Amerika zal het waarschijnlijk te zien zijn op Netflix.

Het verhaal: In een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de Aarde te stoppen is mislukt, is er een ijstijd ontstaan waardoor bijna alle leven op Aarde verdwenen is. De enige overlevenden zitten in de ‘Snowpiercer’, een lange trein die continu rond de planeet reist. In de trein bestaat een klassensysteem, waarbij de elite vooraan woont en de armen achteraan. Door de slechte levensomstandigheden ontstaat er achteraan een revolte, waarbij een groep probeert wagon voor wagon het voorste deel van de trein te veroveren.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie