Nieuwe trailer voor Amazon Original serie The Boys

0
84

Amazon lanceerde vandaag de nieuwe trailer voor hun langverwachte serie The Boys. De spannende Amazon Original is vanaf vrijdag 26 juli exclusief te zien op Prime Video. 

De serie geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd worden als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden. The Boys bevinden zich in een strijd tussen supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een multi-miljard dollar bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.

Het verhaal is gebaseerd op de New York Times bestseller ‘The Boys’ van Garth Ennis en Darick Robertson en bedacht door showrunner Eric Kripke (“Supernatural”). De acht afleveringen van de Amazon Original is een samenwerking van Amazon Studios en Sony Pictures Televisie Studios.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie