Tv-seriesTv-nieuwsTweede seizoen Chronicles of Shannara aangekondigd!

Tweede seizoen Chronicles of Shannara aangekondigd!

-

MTV heeft een nieuw seizoen van Chronicles of Shannara aangekocht, wat betekent dat de producenten weer aan de slag kunnen met een nieuwe serie. Deze staat vooralsnog gepland voor deze zomer alweer. Het tweede seizoen zal niet gebaseerd zijn op het volgende boek in de serie, omdat men de verhaallijn direct wil vervolgen en de acteurs uit het eerste seizoen niet aan de kant wil schuiven (het volgende deel in de serie zou Het Wenslied van Shannara zijn). Toch zullen ze, volgens Terry Brooks, stukjes en beetjes uit dat boek gebruiken om het verhaal van seizoen een te vervolgen en toch enigszins bij het bronmateriaal te blijven.

De officiële synopsis gaat as volgt:
Een jaar na de gebeurtenissen van vorig seizoen zijn De Vier Landen wederom in chaos. De hernieuwde opkomst van de magie heeft de bevolking doodsbang gemaakt, en een organisatie genaamd The Crimson is op jacht naar magiegebruikers, terwijl ze ondertussen met behulp van angst en intimidatie tweedracht zaaien tussen de verschillende volkeren.

Wil, getekend door het verlies van Amberle en zijn scheiding van Eretria, heeft zich afgewend van zijn lot en is een heler geworden. Wanneer een mysterieuze vrouw genaamd Mareth hem echter Wil van een aanval door The Crimson, wordt hij gedwongen om de strijd weer aan te gaan.

Nadat ze herenigen met Eretria, gaan Wil en Mareth op zoek naar Allanon. Ze komen erachter dat de voormalige protégé van de druïde, Bandon, een oud kwaad wil doen herleven: De Tovervorst. Samen moeten onze helden de strijd aangaan met The Crimson en bovendien voorkomen dat Bandon een nog grotere dreiging loslaat op de Vier Landen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties