Tv-seriesTv-nieuwsThe Bad Batch nieuwe Star Wars animatieserie op Disney+

The Bad Batch nieuwe Star Wars animatieserie op Disney+

-

Er komt in 2021 een nieuwe Star Wars animatieserie op Disney+ dat een spnin-off zal zijn van de populaire animatieserie Clone Wars. Daarvan verscheen dit jaar het zevende en laatste seizoen. De serie zal onder andere worden ontwikkeld door Dave Filoni, ook mede-verantwoordelijk voor de live-action serie The Mandalorian op Disney+.

Hoofdpersonen in de serie zijn de zogenaamde ‘Bad Batch’, gekloonde soldaten die zijn voortgekomen uit een experiment, al eerder geïntroduceerd in The Clone Wars. Tussen deze klonen zitten ook soldaten die genetisch van de standaard afwijken en ieder een bijzonder talent hebben dat hen een extra sterke soldaat maakt. We volgen ze op zoek naar een nieuw doel, na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties