SpellenSpelnieuwsNetflix maakt animatieserie van Diablo

Netflix maakt animatieserie van Diablo

-

Het lijkt erop dat Netflix nog meer plannen heeft om populaire franchises aan zich te binden. Na de The Witcher serie en de aankondiging van de Avatar live action serie verscheen vandaag een opvallende tweet, die niet veel later weer verdween.

Andrew Crosby, oprichter van Boom! Studios en tevens scriptschrijver van de aanstaande Hellboy film, tweette dat er vergaande gesprekken zijn met Netflix voor een Diablo serie. Meer nieuws dan dat is helaas niet te melden.

Diablo III is momenteel in het nieuws door de aanstaande release van de Diablo III Eternal Collection voor Nintendo Switch op 2 november. De originele Diablo III kwam uit in 2012 en dit nieuwe pakket bevat alle DLC en uitbreidingen die in de loop der jaren voor het spel zijn uitgebracht.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties