Tv-seriesTv-nieuwsMeer nieuws over tv-serie rond The Batman van Matt Reeves

Meer nieuws over tv-serie rond The Batman van Matt Reeves

-

We moeten nog een hele tijd wachten op de nieuwe Batmanfilm waarin Robert Pattinson het iconische pak zal gaan dragen (oktober 2021). De opnames liggen al even stil vanwege corona, maar dat weerhoudt de regisseur er niet van alvast na te denken over een tv-serie als spin-off van de film. Enkele dagen geleden werd al aangekondigd dat deze serie op HBO Max te zien zal zijn (lees hier meer informatie over HBO Max), nu brengt Matt Reeves alweer wat meer informatie naar buiten.

Het verhaal zal zich afspelen in hetzelfde Gotham City als The Batman en zal vooral focussen op het Gotham City Police Department. Wellicht een beetje in lijn van die andere serie met die insteek: Gotham? Terence Winter, schrijver van onder andere de serie Boardwalk Empire en het filmscript van The Wolf of Wall Street, zal aan de nieuwe serie meehelpen, iets waar Reeves in ieder geval al flink enthousiast van wordt. De serie is een onderdeel van een grote deal die Reeves heeft gesloten met Warner Bros, om verschillende series en films voor ze te maken.

Of Robert Pattinson af en toe een cameo maakt in de serie is nog niet bekend, maar het zal zich vooral afspelen rondom de criminaliteit van Gotham City, een onderwerp waar Terence Winter in ieder geval genoeg ervaring mee heeft.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties