FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in januari 2022

Series en Films op streamingkanalen in januari 2022

-

Een nieuw jaar is gestart, met heel wat toffe nieuwe series in aankomst! Op sommige moeten we nog even wachten (ik kijk naar jullie The House of Dragons en LOTR-serie), maar er verschijnt genoeg om elke maand weer door te komen. Hierbij de films en series op fantasygebied die deze maand toegevoegd worden op verschillende streamingkanalen.

Netflix

Netflix heeft op 25 januari seizoen 3 van de post-apocalyptische serie Snowpiercer op de planning staan. De serie is gebaseerd op de Franse striproman De ijstrein en zeer goed ontvangen. Qua films zijn op 9 januari de superheldenfilm Spider-Man: Homecoming en op 31 januari de sciencefictionfilm Star Trek Beyond.

Disney+

Op Disney+ lopen er momenteel een aantal series die in januari nieuwe episodes krijgen en zeker de moeite van het kijken waard zijn! Natuurlijk moet ik dan beginnen met The Book of Boba Fett, de Star Wars-serie gebaseerd op de premiejager Boba Fett. Maar ook de parodieserie over vampieren What We Do in the Shadows is fantastisch. Begonnen als afgeleide van de gelijknamige film van Jemaine Clement en Taika Waititi, en nu als serie al bezig aan het derde seizoen.

En dan mogen we van Marvel ook nog eens The Eternals (vanaf 12 januari) en Hit-Monkey Seizoen 1 (vanaf 26 januari) verwachten op het platform.

Prime Video

Al aangekondigd voor een release van 2020, maar pas vanaf 28 januari te zien op Prime Video: de animatieserie The Legend of Vox Machina! We schreven eerder al wat uitgebreider over wat de serie inhoudt, maar het draait om de avonturen van een groepje spelers die Dungeons & Dragons spelen. Daarnaast is ook het vierde en laatste deel van de Hotel Transylvania reeks te zien op het platform, genaamd Op Zijn Kop. Van de serie The Expanse, seizoen 6, komen er wekelijks nieuwe afleveringen bij.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties