FilmsFilmachtergrondSeries en Films op streamingkanalen in april 2021

Series en Films op streamingkanalen in april 2021

-

De titel van dit maandelijkse artikel werd wat lang, zeker als we ooit ook andere platformen als HBO Max zullen gaan behandelen. Dus maar even aangepast. Hierbij al het nieuws dat je kunt verwachten op Netflix, Disney+ en Amazon Prime in april 2021.

Netflix

Het meest kijken we uit naar Shadow & Bone, seizoen 1 van de tv-serie gebaseerd op de Grisha boeken van Leigh Bardugo! Bekijk hier de trailer van deze veelbelovende serie. Qua films kunnen we uitzien naar nieuwe en terugkerende films superheldenfilm Thunder Force, de horrorfilm Seed of Chucky, The Lost World: Jurassic Park en animatiefilms Shrek en New Gods: Nezha Reborn.

Disney+

Op Disney+ zullen in april nog de laaatste afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier te zien zijn, die deze maand zijn begonnen. Meer over deze serie kun je zien in Assembled: The Making of The Falcon and the Winter Soldier, dat eind april verschijnt op het platform. Helaas is er verder niet heel veel te vinden wat er specifiek op de Nederlandse Disney+ zal komen. Wellicht zijn Star Wars series en films als Ewoks (seizoen 1 & 2), Ewoks: Battle for Endor en The Story of the Faithful Wookiee, die op de Amerikaanse versie zullen verschijnen.

Amazone Prime

Ook voor Amazon Prime was lastig te vinden wat er nou allemaal te verschijnen stond. Voor superheldenfans is wellicht Invincible leuk. Dit is een animatieserie voor volwassenen, gebaseerd op de Skybound/Image-strip over een tiener wiens vader de machtigste superheld van de planeet is.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties