FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in juni 2018

Series en Films op Netflix in juni 2018

-

Het wordt een beetje een tegenvallend artikel dit keer, aangezien er maar vrij weinig nieuws wordt uitgebracht op Netflix de komende maand (op fantasygebied).

Het eerste dat opvalt zijn de twee Netflix Originals die in juni zullen komen: Op 8 juni komt de film van Sense8 uit. Deze serie van Netflix werd na twee seizoenen niet meer doorgezet, maar de makers mochten het met een film toch netjes afronden. En dan verschijnt op 22 juni het tweede seizoen van Luke Cage, de onverwoestbare Defender uit het Marvel universum. 

Qua films is It comes at night zeker nog wel interessant, een duistere, beklemmende film uit 2017 die vanaf 1 juni te bekijken is. Verder is er helaas niet zoveel magie te vinden in de toevoegingen van juni, hopelijk wordt dat volgende maand beter!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties