FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in juli 2018

Series en Films op Netflix in juli 2018

-

Juli is alweer aangebroken, dus het is tijd om snel even te kijken naar de nieuwe films en series die je deze maand op Netflix kunt gaan kijken, als het buiten even te heet is.

Voor fans van het apocalyptische genre is er genoeg te beleven met twee bijzondere films. Een Netflix Original is How It Ends (13 juli). Will Reacher probeert wanhopig zijn zwangere vrouw te bereiken als er door een mysterieuze manier alle stroom uitvalt en branden ontstaan. Ook in Extinction (27 juli) is de mensheid in gevaar, wanneer buitenaardse wezens de Aarde aanvallen en vastberaden lijken om alle mensen uit te roeien.

Andere films die nog leuk zijn te noemen is de verfilming van Meester Kikker (naar het boek van Paul van Loon) en Battleship (6 juli, naar het spel Zeeslag). Die laatste moeten we misschien nog een beetje toelichten, want dat spel was niet zo spannend dat je er een film van verwacht. In de film, gemaakt door explosievenliefhebber Michael Bay, neemt een internationale vloot het op tegen een armada van buitenaardse wezens. 

Ook voor serieliefhebbers is er nog genoeg om naar uit te kijken. Zo verschijnt op 31 juli het tweede deel van Teen Wolf seizoen 6. En dan zijn er ook nog wekelijks een nieuwe afleveringen van de scifi serie The 100 en de vampierenserie The Originals (spin-off van The Vampire Diaries). 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties