FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in september 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in september 2020

-

De bioscoopreleases staan nog steeds een beetje stil (hoewel binnenkort een horrorfilm genaamd Relic gaat verschijnen die wel aardig lijkt en ook de nieuwe Christopher Nolan genaamd Tenet eraan komt), dus we zullen ons nog even met de streamingservices moeten vermaken. Gelukkig komt er ook komende maand weer genoeg aan.

Netflix

Op Netflix bijvoorbeeld komt er een hele lijst aan toffe films beschikbaar. De meest in het oog springende is het vervolg op Fantastic Beasts, namelijk The Crimes of Grindelwald! Johnny Depp gaat als de meest gevreesde tovenaar voor Voldemort de strijd aan met Newt Scamander, gespeeld door Eddie Redmayne, en Albus Dumbledore, gespeeld door Jude Law. Deze film komt helaas pas wel eind september (de 25e) op Netflix. Maar ook Enola Holmes, over de slimmere(!) zus van Sherlock Holmes is er een om naar uit te kijken. Enola wordt gespeeld door Millie Bobby Brown, bekend geworden als Eleven uit Stranger Things, en ook Sherlock zelf zal aanwezig zijn, gespeeld door niemand anders dan Henry Cavill.

En dat is niet alles! Ook het tweede deel in de Jumanji reboot zal eind september (de 27e) te zien zijn. In Jumanji: The Next Level komen Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black wederom in het computerspel terecht en beleven ze een nieuw avontuur. Old school vermaak! Over old school vermaak gesproken, Jim Carrey zal met zijn film The Mask vanaf 1 sepember te zien zijn. Diezelfde dag komt er ook een film waar horrorfans wellicht naar uitkijken op Netflix: Curse of Chucky, over de satanische kleine pop.

En dan hebben we nog The Green Mile, een verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King, The Grudge met Sahar Michelle Gellar, en Godzilla (de 2014 versie) om naar uit te kijken. Qua series sprong vooral de miniserie Jurassic World: Camp Cretaceous eruit. De serie moet een brug vormen tussen de laatste Jurassic World film en de aankomende film, die in 2021 zou moeten verschijnen. Zes tieners zijn op een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar. Ze moeten samenwerken om te overleven als dinosaurussen losbreken.

Disney+

Disney heeft moeite met het bijhouden van de contentstroom die Netflix heeft. Daarom zijn er schijnbaar twee beslissingen gekomen. Ten eerste worden sommige films die in de bioscoop zouden verschijnen nu al meteen op Disney+ gezet (natuurlijk ook vanwege corona). Dat gebeurde eerder al met Artemis Fowl, maar ook Mulan zal op Disney+ te zien zijn. Die film kun je dan begin september verwachten (al betaal je er wel wat extra voor). Ook gaat Disney een sectie voor volwassenere films openen, zodat ze ook de wat gewelddadigere films als Deadpool en Alien die ze in hun catalogus hebben op de streamingservice kunnen zetten. wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend. Verder is er helaas nog maar weinig nieuws dat te zien zal zijn in september op het gebied van fantasy en sciencefiction…

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties