FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in oktober 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in oktober 2020

-

De maand is nog niet voorbij en op Netflix staan nog de topfilms The Crimes of Grindelwald en Jumanji: The Next Level te verschijnen. Toch is het leuk om alvast verder te komen wat er volgende maand allemaal op de planning staat. Dus, zonder te dralen, bij dezen!

Netflix

We starten altijd met Netflix, gewoon omdat zij vaak het meeste toe te voegen hebben. Ook in oktober hebben ze er duidelijk weer zin in: Laten we beginnen met de superheldenfilms Aquaman (17 okt), Kick-Ass 2 (17 okt) en The Amazing Spider-Man (1 okt) geschikt voor actieliefhebbers. Horrorfans zullen blij zijn met The Exorcist uit 1973, Annabelle, The Shining (allemaal 1 okt) en Kadaver (22 okt). En dan krijgen we ook nog Terminator Genisys en Ghostbusters 2 (beide 1 okt)!

Qua series is springen er twee series uit. Fans zullen bijvoorbeeld uitkijken naar het vervolg op Haunting of Hill House getiteld Haunting of Bly Manor dat op 9 oktober in zijn geheel verschijnt. Vanaf 16 oktober is er wekelijks een nieuwe aflevering te zien van Star Trek: Discovery seizoen 3! 

Disney+

Helaas meldde Disney dat ze eerder aangemelde superheldenseries als WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier helaas hebben uitgesteld. De eerste zal nog wel eind dit jaar verschijnen, maar de tweede komt pas in 2021 op Disney+. Gelukkig is er wel goed nieuws te melden rondom The Mandalorian! Het tweede seizoen van deze Star Wars serie begint namelijk op 30 oktober en vanaf dan zal er elke vrijdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Van De Kronieken van Narnia staan nu nog alleen The Lion, the Witch and the Wardrobe en Prince Caspian online. Vanaf 9 oktober zal daar ook The Voyage of the Dawn Treader bij komen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties