FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in juli 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in juli 2020

-

Het weer zorgt ervoor dat we weer heerlijk buiten kunnen zitten, maar toch komt er ook heel wat moois op streamingkanalen in juli dat het de moeite waard is om ook af en toe op de bank te ploffen. Laten we snel gaan kijken!

Netflix

Qua eigen content (de zogeheten Netflix Originals) doet Netflix het nog steeds beter dan zijn concurrenten. Maar ook met gewone releases doen ze het goed. In juli komen er heel wat tofe films uit op het platform, zoals het vrij recente Zombieland 2: Double Tap, de horrorfilms The Nun en Insidious: Chapter 3 en de verfilming van de gelijknamige graphic novel The Old Guard. Hierin speelt Charlize Theron een soldaat die niet ouder wordt. Samen met haar team beschermt ze de niet-onsterfelijken. Maar als slechteriken hun krachten proberen te reproduceren gaat het snel mis. Voor kinderen is Superjuffie een leuke aanvulling.

Ook komen er natuurlijk weer wat series bij. Allereerst weer een toffe nieuwe serie genaamd Cursed! Deze serie, van Frank Miller en Thomas Wheeler, is een nieuwe bewerking van de legende van koning Arthur die wordt verteld vanuit het perspectief van Nimue (Katherine Langford). Samen met Arthur (Devon Terrell) gaat zij op zoek naar de tovenaar Merlijn, om hulp te vragen tegen de boze strijders van koning Uther

Van The Umbrella Academy verschijnt eind juli het tweede seizoen, The Protector seizoen 4 en Gotham seizoen 5 verschijnen al begin juli. Daarnaast komen er wekelijks nieuwe afleveringen van Snowpiercer en The 100.

Disney+

Disney+ is een beetje onduidelijk met wat ze allemaal gaan aanbieden de komende tijd en dat lijkt ook een beetje een reden te hebben. Er komt gewoon niet zo heel veel interessants aan. Groots aangekondigd is alleen Hamilton, een musicalregistratie over een van Amerika’s belangrijkste oprichters en de eerste minister van Financiën: Alexander Hamilton. Daarnaast komt er een documentaire met the making of Frozen 2, getiteld Into the Unknown: Making Frozen II.

Amazon Prime

Waarom niet ook heel even de nieuwe films en series op Amazon Prime noemen? Voor €2,99 per maand is het de goedkoopste streaming service en er komen af en toe best leuke dingen langs. Zo zul je vanaf juli de gehele X-Files (seizoen 1 t/m 11) kunnen terugkijken en verschijnt ook American Horror Story (seizoen 1 t/m 5) op het platform. Qua films komt het vervolg op The Shining vanaf 11 juli erop: Doctor Sleep.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties