FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in februari 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in februari 2020

-

Nieuwe maand, nieuwe kansen! En het lijkt erop dat februari een hele mooie maand gaat worden voor genreliefhebbers. We duiken snel in de nieuwe content van streaminggiganten Netflix en Disney+. Overigens komen er vaak gedurende maand nog meer aankondigingen, dus de lijst is wellicht niet 100% volledig.

Netflix

Netflix heeft een mooie deal gesloten en mag (voor hoe lang is mij niet bekend) de animetitels van Studio Ghibli vertonen. Eerder hadden we het natuurlijk erover gehad dat Studio Ghibli ondertussen onderdeel is van WarnerMedia en ook via hun nog te lanceren platform HBO Max te zien zullen zijn. Maar tot dat platform live is, zullen enkele pareltjes te zien zijn bij Netflix. Denk bijvoorbeeld aan Tales from the Earthsea (naar de boekenserie Aardzee van Ursula LeGuin), Laputa: Castle in the Sky en My Neighbor Totoro.

Qua Netflix Originals is er ook weer wat te melden, zo zal de nieuwe horrorserie Locke & Key vanaf 7 februari te zien zijn. Deze serie is gebaseerd op de stripreeks met dezelfde naam, geschreven door Joe Hill (zoon van Stephen King) en getekend door Gabriel Rodriguez. Joe Hill is ook betrokken bij de tv-serie. Een tweede serie die in februari debuteert is Spectros, waarin een tiener en zijn vrienden in hun woonwijk verstrikt raken in een conflict tussen Braziliaanse heksen en Japanse shinto-geesten.

Filmliefhebbers hebben ook weer wat te kijken met nieuwe en oude films als Men in Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson, Van Helsing met Hugh Jackman, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Polar Express, Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution en de Twilight reeks.

En als laatste, wellicht hoef ik het niet meer te melden, zullen ook genoeg series hun wekelijkse afleveringen doorzetten. Denk aan Van Helsing, Outlander en de de CW superheldenseries als Supergirl, Arrow en Legends of Tomorrow.

Disney+

Het langverwachte zevende seizoen van de Star Wars animatieserie Clone Wars komt in feburari naar Disney+! Hieronder de trailer ervan. Verder zal de live action film Lion King te zien zijn, evenals Toy Story 4 en de korte animatiefilm Lamp Life rondom de lamp van Toy Story. Ook zijn er weer nieuwe afleveringen van Marvel’s Hero Project.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties