FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix, Disney+ en Amazon Prime in maart 2021

Series en Films op Netflix, Disney+ en Amazon Prime in maart 2021

-

Oeps, toen was februari opeens voorbij. Snel kijken naar wat er allemaal verschijnt op de streamingkanalen in maart op genregebied.

Netflix

Op Netflix is er helaas niet heel veel spannends te melden. Er komt een animatieserie gebaseerd op het online spel DOTA, genaamd Dragon’s Blood en een animatieserie rondom de Pacific Rim franchise getiteld The Black. Dan is er de animatiefilm rondom Hans en Grietje van Rusissche makelijk genaamd Secret Magic Control Agency en LEGO liefhebbers kunnen uit de voeten met LEGO Marvel Spider-Man: Vexed by Venom. Verder kunnen No Country for Old Men (gebaseerd op een roman van de auteur van The Road) en de docuserie The Lost Pirate Kingdom interessant zijn…

Disney+

Na de enorme lijst aan films en series die in februari onder het kopje Star werden toegevoegd, heeft Disney ook in maart nog wel wat leuks voor fantasyliefhebbers. Wij kijken zelf het meest uit naar The Falcon & The Winter Soldier seizoen 1, die Sam Wilson en Bucky Barnes van The Avengers volgen na de gebeurtenissen in Endgame. Deze begint 19 maart. Een andere interessante titel is Raya and the Last Dragon, die net als Mulan destijds met een bijbetaling gekeken kan worden. Anders zul je nog even een tijdje moeten wachten. Voor Marvelfans komen verder nog Assembled (een docuserie die een kijkje achter de schermen van producties zoals WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki geeft), nieuwe afleveringen van Marvel: Legends en X-Men: Apocalypse op Disney+

Amazon Prime

Op Amazon Prime komt de nieuwste Sonic film met o.a. Jim Carrey als Doctor Robotnik op 29 maart online. Verder is de live action film over Dora the Explorer getiteld Dora and the Lost City of Gold op 8 maart al te zien en worden er nog wekelijks nieuwe afleveringen van American Gods geplaatst, gebaseerd op de verhalen van Neil Gaiman.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties