StripsStripnieuwsMarvel comics bij Dark Dragon Books

Marvel comics bij Dark Dragon Books

-

Marvelfans kunnen zich weer verheugen op Nederlandse vertalingen van Marvelstrips (dat sinds het eind van vorig jaar niet meer kon omdat Standaard Uitgeverij hun deal met Marvel opzegden). Dark Dragon Books gaat namelijk het avontuur aan om Marvelstrips uit te brengen. Zeker met de grote aandacht die de Marvelfilms in de bioscoopzalen trekken (zoals recentelijk het wereldwijde fenomeen Avengers: Infinity War) is dat vast een slimme keuze. Dark Dragon Books trekt lessen uit de ervaringen van eerdere uitgevers als Standaard en legt de focus op vertalingen van afgeronde verhalen van helden die actueel en bekend zijn dankzij tv-series en films.

De eerste titel wordt Deadpool Kills the Marvel Universe door Dalibor Talajic en Cullen Bunn dat als tweeluik zal verschijnen (slim, gezien de huidige populariteit van Deadpool na zijn film). In september volgen deel 1 en 2 van het vierdelige Marvels. Een eerste titel in 2019 is de vierdelige minireeks Wolverine: Old Man Logan door Steve McNiven en Mark Millar die zich afspeelt in een alternatieve toekomst waarin superschurken de superhelden hebben verslagen (inspiratie voor de laatste Wolverine film Logan). 

 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties