StripsStripnieuws Maak kans op Science Fiction Comics van uitgeverij Peter Pan Comics

[AFGELOPEN] Maak kans op Science Fiction Comics van uitgeverij Peter Pan Comics

-

De afgelopen weken konden we op FantasyWereld de strip Gismo lezen van legende Jack Kirby. Dit is een van de strips die je kunt lezen in de bundeling Science Fiction Comics van Peter Pan Comics. Woensdag hielden we een interview met de uitgever van Peter Pan Comics, over zijn passie voor oude comics en de selectie van de verhalen in de bundeling.

Science Fiction Comics is de eerste bundeling strips die uit is gekomen, met achttien sciencefictionklassiekers. En via FantasyWereld kun je kans maken een exemplaar te winnen! Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is R. de Boer.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Ook een poging gewaagd. En gelukkig hoef je behalve je eigen gegevens geen andere onzin te doen zoals slagzinnen of vertellen waarom je dit zo graag wilt winnen, wat vaak weer leidt tot tenenkrommend cheesy teksten. Het is SF en dus interessant. Punt uit.

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties