StripsStripnieuwsGeekers op je Speakers #79 - Invasie van de Russische Rattenslangen

Geekers op je Speakers #79 – Invasie van de Russische Rattenslangen

-

Hij is al even uit, maar wegens vakanties wat later opgepikt: De nieuwste podcast van iedereens favoriete Geekers! Gert-Jan (die een mooie reeks over de geschiedenis van de strips voor ons maakt), Roderick (check zijn gastblog over Fantasy en Scifi uit Japan en ons interview) en Kenny (ook lief) praten weer ons weer bij over Russische rattenslangen, kikkerplagen, Kevin Smith en vakantie.

Deelnemers: Gert-Jan van Oosten, Roderick Leeuwenhart en Kenny Rubenis
Topics: Kikker-update, Gert-Jans nieuwe catchphrase, kikkerplaag, Russische rattenslang, Kevin Smith-vakantie, zomerstop, Radio 1, Batmans bruiloft, Tolkiens Batmanverhaal

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties