Maak kennis met Geekers op je Speakers (podcast #64)

0
188

Vandaag willen we jullie (voor zover jullie ze zelf al niet ontdekt hebben) kennis laten maken met Geekers op je speakers, een maandelijkse podcast rondom alles wat de geekculture omvat. Elke aflevering praten Roderick Leeuwenhart (oprichter van Uitgeverij Leeuwenhart en schrijver van o.a. Pindakaas & Sushi), Kenny Rubenis (striptekenaar van Dating met Geeks) en Gert-Jan van Oosten (eerder bekend als podcaster van Geekstijl) je bij over alles wat er zich afspeelt op het gebied van boeken, strips, games, anime, films, series en evenementen. Ze ontvangen daarbij gasten van allerlei pluimage…

FantasyWereld mag de podcast doorplaatsen op de site om ook jullie mee te laten genieten van de enthousiaste podcasters en hun gasten. We raden jullie aan zeker eens een aflevering te luisteren! Twee dagen geleden plaatsten ze alweer aflevering #64, waarin onder andere gepraat wordt over de reis van Kenny naar Amerika en wat voor geekigs hij daar allemaal heeft opgezocht.


 

Vind je het leuk en wil je nooit meer een podcast missen? Abonneer je dan via hun website, zodat je via bijvoorbeeld je smartphone notificaties krijgt bij niewe afleveringen en ze direct kunt afluisteren!

Geef een reactie