BoekenBoeken
Home Evenementen Evenementennieuws DC Comics’ Vice President Art Direction & Design Mark Chiarello te gast...

DC Comics’ Vice President Art Direction & Design Mark Chiarello te gast op Heroes Dutch Comic Con

0
106

DC Comics’ Vice President Art Direction & Design Mark Chiarello te gast op Heroes Dutch Comic Con. Nederlandse comic-tekenaars krijgen de unieke kans om hun portfolio te laten beoordelen door Chiarello.

Mark Chiarello komt op 24 en 25 november naar de Utrechtse Jaarbeurs als special guest van Heroes Dutch Comic Con. Zijn aanwezigheid alleen is voor velen al een reden om het event te bezoeken, maar de kans om werk onder zijn aandacht te brengen en te laten beoordelen is voor comic artiesten een droom die uitkomt.

Mark’s werk is bekend en meerdere malen bekroond met diverse awards. Zo heeft hij meegewerkt aan projecten als Batman/Houdini: The Devil’s Workshop, waar hij in 1983 een National Cartoonists Society Award voor Best Comic Book won, en Clive Barker’s Hellraiser. Hij was ook de eerste colorist van Mike Mignola’s comic-boek Hellboy, Seed of Destruction. Chiarello’s werk was ook te zien in Star Wars: The New Essential Chronology. Daarnaast mag hij zijn CV aanvullen met werk voor Marvel’s Wolverine en The Many Armors of Iron Man.

Als Vice President Art Direction & Design van DC Comics bepaald hij het beeld van diverse comics. Het is daarom een bijzondere kans voor comic-tekenaar om hun portfolio te laten beoordelen door Mark en wellicht ontdekt te worden. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 24 en zondag 25 november bij Mark langskomen op Heroes Dutch Comic Con en hun werk bij hem inleveren.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here