SpellenSpelnieuwsOntevreden klanten kunnen hun geld terugvragen voor No Man's Sky

Ontevreden klanten kunnen hun geld terugvragen voor No Man’s Sky

-

Spelers van het waanzinnig populaire No Man’s Sky kunnen bij Sony, Amazon en Steam terecht voor de restitutie van hun aankoopbedrag. Hoewel het spel een enorme hit is, zijn veel spelers ontevreden over het ontbreken van aangekondigde gameplay uit de trailers. De drie giganten lijken hier nu op in te spelen.

Het pijnpunt bij No Man’s Sky zit hem vooral in het ontbreken van de grootschalige ruimtegevechten én de multiplayer die ontwikkelaar Hello Games meerdere malen beloofden. Het spel zit bovendien vol bugs zo valt op veel fora te lezen, en spelers klagen over de slechte prestaties van het spel.

Alle drie de verkopers bieden nu aan het aankoopbedrag terug te geven. Ongeacht de normale voorwaarden. Zo mag je op Steam vaak alleen je geld terug vragen als je het spel niet meer dan twee hebt gespeeld, of je moet een aparte ticket openen. Bij Sony mag je normaal gesproken het spel niet eens gedownload of gestreamd hebben, wil je je geld terugkrijgen.

Dat lijkt nu allemaal niet het geval, en meerdere spelers hebben al succesvol hun geld teruggevraagd.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Martin Jessba
Martin Jessba
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties