SpellenSpelnieuwsKlassieke Dragon Quest-spellen vanaf volgende week op de Nintendo Switch

Klassieke Dragon Quest-spellen vanaf volgende week op de Nintendo Switch

-

Square Enix maakte vandaag bekend dat de eerste drie klassieke games in de Dragon Quest-serie op 27 september verschijnen voor de Nintendo Switch. De complete Erdrick-trilogie komt als digitale downloads beschikbaar.

Fans kunnen de oorsprong van de legendarische RPG-serie (her)ontdekken en de complete Erdrick-trilogie beleven in Dragon Quest, Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line en Dragon Quest: The Seeds of Salvation. Deze drie titels zijn apart van elkaar te koop als digitale downloads en zullen respectievelijk €5, €6,50 en €12,50 kosten.

Nadat met de release van het eerste deel in 1986 de standaard voor het JRPG-genre was gezet, werd de DRAGON QUEST-serie een cultureel fenomeen met een enorme, gepassioneerde fanschare van wereldwijd miljoenen mensen. Mangaka Akira Toriyama, de bedenker en tekenaar van Dragonball, heeft voor dit spel de personages bedacht (en voor de concept artwork verzorgd). Deze drie klassieke titels bieden een even eenvoudige als intuïtieve besturing voor retro-gameplay die eer betoont aan het begin van de legende.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties