Is dit een nieuw Overwatch personage?

0
105

Afgelopen vrijdag verscheen een aantal afbeeldingen online op imgur waarin een nieuw Overwatch personage afgebeeld zou staan. In eerste instantie lijkt dit the real deal te zijn. Het personage ziet er namelijk uit alsof ze best in het spel zou passen. Ze heeft een futuristische outfit, een interessant, technisch wapen en een uitgebreide biografie die past binnen de Overwatch-wereld.

Overwatch personage Psyren

Zo zou ze Alexia heten, codenaam Psyren, en haat ze de Omnics omdat die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar moeder. Hierdoor is ze technologie en blauwdrukken gaan stelen om wraak te kunnen nemen en de Omnic-robots uit te roeien. Er is zelfs een gedetailleerde uitleg over haar wapens en hoe ze die gebruikt.

Er is duidelijk veel moeite gestopt in haar ontwerp en achtergrondverhaal, maar dit wil nog niet zeggen dat ze een echt Overwatch personage is. De kans dat een van de makers deze informatie heeft verspreid is erg klein. Vooral vanwege de zwakke reden die er is gegeven: ‘de community enthousiast maken.’ Het lijkt me dat er genoeg andere dingen zijn die kunnen zorgen voor enthousiaste spelers…

Of het ontwerp nu echt is of niet, mooi blijft het wel. Vooral dat wapen mag er wel wezen.

Het zwaard van Psyren
Susanne is van jongs af aan gefascineerd door fantasy. Het begon met Harry Potter en ging al snel verder met Tolkien, Terry Brooks, Robin Hobb en nog vele anderen. Ook games en films heeft ze het liefst binnen het fantasy-genre.

Geef een reactie