Is dit een nieuw Overwatch personage?

0
104

Afgelopen vrijdag verscheen een aantal afbeeldingen online op imgur waarin een nieuw Overwatch personage afgebeeld zou staan. In eerste instantie lijkt dit the real deal te zijn. Het personage ziet er namelijk uit alsof ze best in het spel zou passen. Ze heeft een futuristische outfit, een interessant, technisch wapen en een uitgebreide biografie die past binnen de Overwatch-wereld.

Overwatch personage Psyren

Zo zou ze Alexia heten, codenaam Psyren, en haat ze de Omnics omdat die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar moeder. Hierdoor is ze technologie en blauwdrukken gaan stelen om wraak te kunnen nemen en de Omnic-robots uit te roeien. Er is zelfs een gedetailleerde uitleg over haar wapens en hoe ze die gebruikt.

Er is duidelijk veel moeite gestopt in haar ontwerp en achtergrondverhaal, maar dit wil nog niet zeggen dat ze een echt Overwatch personage is. De kans dat een van de makers deze informatie heeft verspreid is erg klein. Vooral vanwege de zwakke reden die er is gegeven: ‘de community enthousiast maken.’ Het lijkt me dat er genoeg andere dingen zijn die kunnen zorgen voor enthousiaste spelers…

Of het ontwerp nu echt is of niet, mooi blijft het wel. Vooral dat wapen mag er wel wezen.

Het zwaard van Psyren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.