Het grootste spellenevenement van Nederland komt weer naar Eindhoven

0
123

Op 11 en 12 november is het weer zover, dan strijkt het grootste spellenevenement van Nederland, Spellenspektakel, weer neer in het Beursgebouw in Eindhoven. Het is de 24e editie van het event, waar jong en oud zich onderdompelen in honderden spellen.

Op het Spellenspektakel zijn de nieuwste bordspellen te vinden, worden de laatste kaart-, miniatuur-, en gezelschapsspellen gepresenteerd, kun je deelnemen aan verschillende spelletjestoernooien en workshops en kunnen kinderen terecht in het speciaal ingerichte Kinderplein. Voor vintageliefhebbers zijn er tal van tweedehands spelletjes.

Spellenspektakel is de perfecte gelegenheid om je spelletjeskast uit te breiden. Je kunt hier namelijk spellen uitproberen die nog niet in de winkel liggen, de laatste uitbreidingen van je favoriete spel kopen en demonstraties van de nieuwste spellen bijwonen.

Vele uitgevers uit binnen- en buitenland geven daarnaast uitleg en tips om jouw tegenstanders te slim af te zijn, en tijdens de kampioenschappen kun je de tactieken van jouw favoriete speler bewonderen. Voor diegenen die niet kunnen wachten met spelen, worden er verschillende toernooien georganiseerd.

SPELLENSPEKTAKEL 2017
Datum: 11 en 12 november 2017
Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: €10,50 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar gratis toegang. Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan.

De eerste 5.000 bezoekers ontvangen bij binnenkomst een speciaal Spellenspektakel spel, wees er dus snel bij!

De tot nu toe bevestigde uitgevers die spelletjesfanaten de nieuwste spellen gaan laten zien zijn: 999 Games, The Game Master, Asmodee, White Goblin Games, Smart Games en Game Brewer. Kijk voor meer informatie, het programma, de kaartverkoop en de deelnemende uitgevers, spellen en kampioenen die de komende tijd gefaseerd bekend worden gemaakt op www.Spellenspektakel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here