SpellenSpelnieuwsGrootste gamebeurs van de Benelux komt in 2022 naar de Jaarbeurs in...

Grootste gamebeurs van de Benelux komt in 2022 naar de Jaarbeurs in Utrecht

-

Na een jarenlange opmars tot de grootste gaming beurs van de Benelux zal GameForce in 2022 ook buiten de Belgische landsgrenzen treden. Naast een Belgische editie zal er dus in oktober ook een Nederlandse editie zijn, in de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht. Utrecht is een gekende plek voor menig Nederlandse gamer en het Nederlandse epicenter van gaming en esports met onder meer de thuisbasis van Team Liquid, de Dutch Game Garden en de INDIGO Showcase.

Vanaf onze eerste editie in Antwerpen zagen we dat er heel wat Nederlanders elk jaar zaten te popelen om naar GameForce af te reizen. Voortaan hoeven zij de grens niet meer over, want GameForce komt hen tegemoet in Utrecht om daar de beste gaming beurs van de Lage Landen neer te zetten, met oog voor de nieuwste games, de leukste esports, cosplay, buy&sell en allerlei activiteiten die bij onze gamecultuur horen. Het wordt, zeker na de geannuleerde edities van de afgelopen jaren, een hoogtepunt om naar uit te kijken“, stelt Martijn Kollau, managing director van META NL, de beursorganisator.

Heiko M. Stutzinger (COO van de Koninklijke Jaarbeurs): “Geweldig dat we de eerste Nederlandse editie van GameForce in 2022 mogen verwelkomen! Met dit event verbinden wij voor de komende jaren een mooie internationale titel aan de Jaarbeurs en Utrecht. We kijken ernaar uit om alle game- en esportsfans te ontmoeten op onze locatie. We zijn trots om volgend jaar de grootste gamebeurs van de Benelux te mogen ontvangen.”

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties