SpellenSpelnieuwsGratis Dungeons & Dragons tips en materiaal van Wizards of the Coast

Gratis Dungeons & Dragons tips en materiaal van Wizards of the Coast

-

Wizards of the Coast, de maker/uitgever van het toffe interactieve bordspel Dungeons & Dragons draagt zijn steentje bij om het dagelijkse leven binnenshuis net wat aangenamer te maken. Zo hebben ze een speciale pagina ingericht om mensen tips te geven over hoe ze hun favoriete D&D potjes (online) op afstand kunnen spelen. Bovendien bieden ze er dagelijks gratis content aan voor liefhebbers van Dungeons & Dragons, voor zowel beginners als meer ervaren spelers en voor jong en oud. Zo zijn er gratis campagnes te vinden, materiaal uit starter sets, vooraf gegenereerde character sheets, kleurplaten en puzzels.

Let wel op, probeer dagelijks even te kijken, want sommige dingen zijn slechts tijdelijk gratis! Bekijk de officiële website van Wizards of the Coast om het overzicht van gratis content te zien.

Voor een uitgebreide (Nederlandstalige) artikelreeks hoe je Dungeons & Dragons moet spelen kun je terecht bij onze gastblogger Rick Vechel. Klik hier om het overzicht van zijn artikelen op FantasyWereld te zien. Ook heeft hij een artikel geschreven over Dunges & Dragons en Social distancing.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties