SpellenSpelnieuwsFinal Fantasy XIV Online viert vierde verjaardag met twee weken vol speciale...

Final Fantasy XIV Online viert vierde verjaardag met twee weken vol speciale evenementen

-

De FINAL FANTASY® XIV Online-community viert de vierde verjaardag van de veelgeprezen MMO. De festiviteiten volgen op de lancering van Stormblood™, het tweede expansion pack voor de titel dat recent verscheen.

Om deze belangrijke verjaardag te vieren, komt het FINAL FANTASY XIV Online-ontwikkelteam op 2 september met een speciale, 14 uur durende livestream. Tijdens deze stream kunnen fans onder meer genieten van de 28e aflevering in de ‘Letter from the Producer LIVE’-serie en gesprekken met het ontwikkelteam en andere speciale gasten, terwijl het team leuke in-game uitdagingen moet voltooien!

Spelers kunnen ook een eerste blik werpen op de Patch 4.1 content, terwijl Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY TACTICS) zich aansluit bij producer en director Naoki Yoshida om te vertellen over “Return to Ivalice”, de komende alliance raid voor 24 spelers. Als speciale gastontwikkelaar zal Matsuno het scenario voor deze raid schrijven, waarmee hij de wereld van Ivalice naar FINAL FANTASY XIV Online brengt.

“Het afgelopen jaar zat vol memorabele momenten,” zegt Naoki Yoshida voorafgaand aan de stream. “Van fanfestivals in Las Vegas, Tokio en Frankfurt tot de lancering van Stormblood. We voelen ons vereerd door de aanhoudende support van onze spelers, en zijn dolgelukkig om deze verjaardag samen met hen te vieren. Ik wil graag onze dank betuigen aan de hele community, die inmiddels bestaat uit 10 miljoen Warriors of Light, voor hun ondersteuning tot op heden. Ze kunnen uitzien nog meer spannende dingen in de toekomst!”

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties