Doe mee met de speciale live DnDutch introductiesessie voor Dungeons & Dragons!

0
259

DnDutch is al een tijdje te vinden op FantasyWereld met zijn gastblogs om nieuwe fantasyliefhebbers kennis te laten maken met Dungeons & Dragons en inmiddels zijn er al meer dan tien blogs voorbij gekomen. Ook heeft hij al een aantal video’s en podcasts gemaakt om de basiselementen van het spel uit te leggen. Maar soms is het toch ook handig om het eens ‘in het echt’ te spelen of te zien. Daarom organiseert Vechel Fantasy in samenwerking met FantasyWereld een speciale introductiesessie. Live op het YouTube kanaal van Vechel Fantasy! Dus wil jij het spel leren spelen? Lees dan vooral verder en doe mee op woensdag 17 juni.

We gaan een beginnersavontuur spelen op 17 juni a.s. vanaf 19:30 voor voornamelijk beginnende spelers (maar natuurlijk zijn ervaren spelers ook welkom). De eindtijd zal omstreeks 22:00 zijn. De voorlopige planning is te starten met de personages en hoe je het Character Sheet doorloopt, waarna wij aan de slag gaan met een avontuur. Er is plek voor maximaal vijf spelers. 

Inschrijven kan via de volgende link: http://vechelfantasy.com/deelname-livestream. Op 13 juni wordt de keuze vanuit de inschrijvingen gemaakt via e-mail. Ik hoop jullie te mogen verwelkomen! 

Vechel Fantasy
Rick Vechel schrijft verhalen en maakt avonturen met allerlei extra’s voor o.a. het bordspel Dungeons and Dragons* (DnD). Naast spelsessies voor volwassenen zijn er ook speciale varianten en scenario’s voor kinderen en jongeren. Met deze speciale variant geeft hij specifiek aandacht aan leesbevordering en verschillende 21st century skills zoals naast samenwerken ook probleemoplossend denken en het ontwikkelen van verbeeldingskracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here