DnD Introductie livestream terug te kijken

0
70

Een tijdje terug konden jullie je inschrijven voor een live Dungeons & Dragons sessie met de D&D specialist Rick Vechel, die voor onze site ook een zeer handige (Nederlandstalige) handleiding heeft geschreven over het spelen van D&D.

Vorige week woensdag was het zover en konden vier spelers, onder leiding van Rick, aan de slag met een eigen campaign. Hoe dit ze verging kun je nu terugzien in drie video’s op Youtube. Deel 1 is hierboven te zien, deel 2 en deel 3 via de linkjes.

Wil je ook eens aan de slag met een groep vrienden, maar heb je geen dungeon master om jullie te leden? Of wil je eens wat meer weten over het spel voordat je de stap waagt? Rick is ook in te huren om jullie te helpen, via een samenwerkingsverband met Dungeons & Dice (waar je ook toffe dobbelstenen en miniatures kunt kopen).

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie