SpellenSpelnieuwsDeze week nog tachtig nieuwe Pokémon in Pokémon Go

Deze week nog tachtig nieuwe Pokémon in Pokémon Go

-

Goed nieuws voor spelers van Pokémon Go! Niantic heeft aangekondigd dat ze later deze week tachtig nieuwe Pokémon zullen gaan toevoegen. Het gaat om Pokémon van de zogenaamde tweede generatie. Het gaat om ‘meer dan’ tachtig Pokémon uit de Johto-regio in de Pokémon Gold- en Silver-games.

Ook komen er mannelijke en vrouwelijke varianten van Pokémon in het spel. Daarnaast wordt het mogelijk om een aantal bestaande Pokémon te evolueren naar een nieuwe variant. Voor sommige nieuwe evoluties zijn bepaalde items nodig die de spelers vanaf dan kunnen vinden bij Pokéstops.

Ook worden er wijzigingen in de gameplay worden doorgevoerd. Bij het vangen zullen Pokémon op nieuwe manieren reageren. Items zoals berries en Pokéballen kunnen direct vanuit het ‘vangscherm’ geselecteerd worden. Bovendien komen er twee nieuwe berries, met verschillende effecten, zoals het verdubbelen van het aantal candy en het vergemakkelijken van het vangen van de Pokémon.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties