EvenementenEvenementennieuwsBeleef de Shadow of the Tomb Raider Experience van 10 tm 16...

Beleef de Shadow of the Tomb Raider Experience van 10 tm 16 september in Utrecht

-

Tombes ontdekken, puzzels oplossen, voor het eerst de game Shadow of the Tomb Raider spelen en op de foto met Lara Croft? Dat kan! Van maandag 10 t/m zondag 16 september viert Square Enix de lancering van de langverwachte game Shadow of the Tomb Raider met een unieke Shadow of the Tomb Raider Experience. De Experience is voor iedereen gratis toegankelijk en is gevestigd in de centrale hal van Utrecht Centraal Station.

Op maandag 10 september opent de Shadow of the Tomb Raider Experience een week haar deuren voor een breed publiek. Tijdens de Experience kun je alvast zelf aan de slag met de nieuwste Tomb Raider-game. Altijd al eens een real-life Lara Croft willen zijn? In de Shadow of the Tomb Raider-escape room kun je zelf puzzels oplossen en proberen zo snel mogelijk te ontsnappen. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals een zeer unieke Shadow of the Tomb Raider Xbox One X console, die speciaal voor de Shadow of the Tomb Raider Experience is gemaakt. Alle bezoekers van de Experience ontvangen een kortingsbon van €5,- op de aanschaf van de game bij Bol.com. 

Lara Croft-cosplayers, opgelet!
Op zaterdag 15 september om 14.30 uur vindt er bij de Experience een speciaal fotomoment plaats waar zo veel mogelijk Lara Croft-cosplayers bij elkaar komen. Hier moet je natuurlijk bij zijn! Bovendien zal elke vooraf aangemelde Lara Croft een speciaal cadeau ontvangen. Cosplayers die mee willen doen, kunnen zich nog aanmelden via linda@triplepentertainment.nl.

Er valt genoeg te beleven tijdens de Experience, dus ervaar het zelf en ‘Become the Tomb Raider’ van 10 t/m 16 september in Utrecht.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties