SpellenSpeltrailersTrailer voor Hogwarts Legacy: open wereld actie RPG op Zweinstein

Trailer voor Hogwarts Legacy: open wereld actie RPG op Zweinstein

-

Er is een nieuw Harry Potter spel aangekondigd dat zich eens niet zal bezig houden met de verhalen uit de boeken, maar een heel nieuwe wereld zal ontdekken: het Zweinstein van rond 1800. Het wordt een geheel open wereld spel in het genre actie RPG. 

Als student van Zweinstein zul je bekende en nieuwe omgevingen verkennen, bijzondere beesten tegenkomen en toverdrankjes maken. Als speler kun je oude magie waarnemen en beheersen en daarmee beslissen of ze dat willen inzetten om iedereen te beschermen, of over willen geven aan de verleiding van duistere magie.

Warner Bros is uiteraard de uitgever van het spel, de makers zijn Avalanche, Wizarding World en Portkey Games. Hogwarts Legacy verschijnt volgend jaar, voor de Xbox One en Series X en S, de PlayStation 4 en 5 en voor pc’s.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties