Nieuwe trailer voor Total War: Warhammer

0
49

Wat krijg je als je twee grote franchisen samenvoegt? Dan krijg je een geweldige game! En die game, Total War: Warhammer, ligt eindelijk in de winkel. Reden voor SEGA om een laatste, nieuwe trailer online te gooien waarin de vier verschillende facties nog even onder de loep worden genomen.

Total War: Warhammer is de eerste fantasy-game van ontwikkelaar Creative Assembly, die zich met hun Total War-reeks eerder alleen richtte op historische tijdperken/gebeurtenissen. (Rome is daarvan de bekendste.) De reeks staat bekend om zijn grote, epische veldslagen waarbij je als god (of eigenlijk legeraanvoerder) je legers opbouwt en door de wereld verspreid om land na land over te nemen.

Warhammer kennen we natuurlijk allemaal van het tabletopspel, waarin je in feite hetzelfde doet, maar dan op kleinere schaal. (Anders zou het ook vrij onbetaalbaar worden, en bovendien zorgen voor flinke RSI-klachten als je duizenden poppetjes moet schilderen.)

Prima combinatie dus! Kortom: ga die game halen. Total War: Warhammer ligt nu in de winkel! Alleen beschikbaar op PC.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie