Nieuwe trailer en releasedatum voor Horizon Zero Dawn

0
40

Guerrilla Games heeft zojuist bekendgemaakt de releasedatum van hun nieuwste game, Horizon Zero Dawn, te verplaatsen naar maart 2017. Het was al een tijdje stil bij de Nederlandse developer omtrent de Playstation 4 exclusive, maar nu komt via directeur Hermen Hulst dan ook het definitieve woord.

Hulst maakte het nieuws zelf bekend op zijn blog op de website van Playstation. En hoewel hij snapt dat niet iedereen het leuk zal vinden, zorgt de extra tijd er wel voor dat ze Horizon Zero Dawn nog beter kunnen maken dan het al is. Het spel moet tenslotte wel aan hun kwaliteitsstandaarden voldoen, aldus Hulst.

De game verschijnt op 28 februari in Amerika, en op 1 maart in Europa en de rest van de wereld. Het Verenigd Koninkrijk is hierop de uitzondering, daar verschijnt het spel op 3 maart.

Voordeel is dan weer wel dat we ook meteen een nieuwe, kick-ass trailer krijgen. Een trailer die wat dieper duikt in de wereld en geschiedenis van Aloy, de hoofdrolspeelster.

BRONPlaystation
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie