Mooie gametrailer van Elden Ring, geschreven door George R.R. Martin

0
159

Het spel werd al even geleden aangekondigd, maar tijdens de (digitale) E3 werden nu ook de eerste beelden vrijgegeven van dit aankomende spel. Elden Ring wordt een actie RPG, ontwikkeld door From Software en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Het spel is een samenwerking tussen spelontwikkelaar Hidetaka Miyazaki (bekend van o.a. de Dark Souls spellen) en fantasyschrijver George R.R. Martin. Miyazaki was fan van het werk van Martin en vroeg hem mee te schrijven aan het verhaal van zijn nieuwste project.

De video laat zien dat de setting een epische fantasywereld wordt met duistere kanten en lastige tegenstanders. Dat is ook waar eerdere spellen van deze maker, zoals Dark Souls, om bekend staat. Het spel zal januari 2022 uitkomen op de pc en consoles.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie