Minecraft is in het echt doodeng!

0
56

Minecraft… het vrolijke spelletje dat volwassenen én kinderen uren speelplezier brengt terwijl ze met een personage door hun eigen gebouwde wereld van pixels trekken. Tot nu dan, want YouTubers Nukazooka vonden het tijd om er een doodenge draai aan te geven.

Check de clip van Minecraft in het echte leven. Wat begint als een vrolijk filmpje met Steve die bomen omhakt met zijn vuisten, en gereedschap maakt van hout en steen. (Net als in de game natuurlijk.) Krijgt al snel een wending als de zombies ten tonele verschijnen. En die zijn hier een stuk enger dan in het spel.

Het duistere spiegelwezen (?) aan het eind is overigens Herobrine, een mythe uit de Minecraft-lore. Er zijn wel screenshots die zijn bestaan bewijzen… maar die moet je niet geloven. Of toch wel?

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie