SpellenSpeltrailersLEGO Poe Dameron vertelt je over de nieuwe The Force Awakens-game

LEGO Poe Dameron vertelt je over de nieuwe The Force Awakens-game

-

Eind juni kun je weer volop genieten van een nieuwe Star Wars LEGO-game. Namelijk die van The Force Awakens. En wie beter dan Poe Dameron om je te laten zien hoe geweldig die game gaat worden.

De game zit bomvol iconische momenten uit de film, maar biedt ook wat meer achtergrondinformatie over de verschillende personages. Zo kun je bijvoorbeeld gaan jagen op Rathars met Han Solo en Chewbacca.

Wij kijken in ieder geval uit naar de game! Het spel ligt 28 juni juni in de winkel, maar is nu al te reserveren. The Force Awakens verschijnt op de Nintendo 3DS, Wii U, PC, PS3, 4 en Vita, en op de Xbox 360 en One.

Bron:LEGO

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Martin Jessba
Martin Jessba
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties