Game of Thrones acteur Kit Harrington speelt slechterik in Call of Duty: Infinite Warfare

0
75

Na Kevin Spacey leent nu ook Game of Thrones acteur Kit Harrington zijn stem en gezicht aan een Call of Duty game. De nieuwste in een lange reeks games, getiteld Infinite Warfare, verschijnt in november. En het ziet er niets eens zo heel slecht uit!

Harrington speelt admiraal Salen Kotch in Infinite Warfare, die met zijn SDF (Settlement Defense Front) clubje een gooi doet naar de macht in ons zonnestelsel. Een gevecht wat zich uiteindelijk op aarde lijkt te zullen afspelen. Met de toekomstvisie van spelontwikkelaar Infinity Ward is in ieder geval niets mis mee. Aarde ziet er werkelijk prachtig uit.

Harringtons gezicht beweegt in de video niet echt natuurlijk, maar zijn voice over werk is (nu) al een stuk beter dan Game of Thrones collega Peter Dinklage.

Call of Duty: Infinite Warfare is nu te reserveren en verschijnt 4 november!

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie