Twee nieuwe titels van Celtica Publishing in december

celticapublishingNog voor het einde van het nieuwe jaar komen bij uitgeverij Celtica Publishing twee nieuwe titels uit: The Zar’aranos Deception van Jeffrey Debris en Xuno door Maite Donker. De eerste is het vervolg op The fall of Netherea, de Engelstalige sciencefictionserie waar Jeffrey in 2015 mee debuteerde bij Celtica.

De tweede nieuwe titel is Xuno, het debuut van de in Apeldoorn woonachtige schrijfster Maite Donker. Xuno is het verhaal van een sha, een bewoner van Iannia, die samen met haar beschermelinge Eleanor wanhopig op zoek is naar hun clan. In de hoofdstad Mag Mell biedt de abt van de tempel van Mardimor hun wat hoop. In ruil voor informatie stuurt hij hen naar de Steeg, het slechtste en ruigste deel van de stad, om daar een boodschap af te leveren. Maar wat
is nu zijn werkelijke bedoeling? En wat doet de Gouden Elite in de Steeg? Wie is er te vertrouwen en wie niet? Het tweetal raakt verzeild in het spel van edelen, koningen en goden en moeten twee werelden over reizen om erachter te komen wie er aan de touwtjes trekt… Het fantasyverhaal Xuno is bedoeld voor young adults, maar kan uiteraard ook door volwassenen gelezen worden.

Bestellen kan via de webshop van Celtica Publishing.

Reacties op: Twee nieuwe titels van Celtica Publishing in december

Jouw mening: