Persbericht: Nieuwe roman Nanna Dillen

9789492475763Eindhovense schrijfster en dichteres Nanna Dillen publiceert op 11 november 2016 haar nieuwe boek Verkoolde hemel. Deze Young Adult is geschreven in de genres Dark Romance en Urban Fantasy. Het is het tweede deel in de reeks.

Nanna Dillen (1989) ontwikkelde op jonge leeftijd een voorliefde voor poëzie en literatuur. Na het volgen van meerdere studies, ging ze zich steeds meer toeleggen op het schrijven. Ze treedt regelmatig op tijdens literaire evenementen en promoot het lezen van boeken in het voortgezet onderwijs. Nanna publiceert werk via meerdere uitgeverijen, is redactrice en schreef eerder o.a. Bevroren landschap, In jouw armen en Twee.

Samenvatting Verkoolde hemel
Laurissa verhuist naar Firestill, een stadje dat gedrenkt is in de mythe van de God van het Vuur. Ze onderzoekt de mythe waarin de lokale bevolking gelooft en ontdekt dat daar waarheid in schuilt en dat er vuurwezens bestaan. Haar leven raakt in een stroomversnelling.

Ze leert de geheimzinnige Camden kennen en wordt hopeloos verliefd op hem. Haar gevoelens voor hem blijven onveranderd, zelfs als blijkt dat hij een vuurwezen is. Samen met een groep vrienden bezoeken ze de Heilige Plek en vanaf dat moment is niemand meer veilig.

De stad verandert in een oorlogsgebied. De levens van Laurissa en haar vrienden staan op het spel. Ze moet pijnlijke keuzes maken om haar geliefde te redden en om verdere vernietiging van de stad te voorkomen.

Verkoolde hemel
Nanna Dillen
9789492475763
www.verkooldehemel.nannadillen.com

Reacties op: Persbericht: Nieuwe roman Nanna Dillen

Jouw mening: