Schemerzijde

Alles over je favoriete en minder favoriete fantasyboeken en strips.
Red_Eyed_Rabbit
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 sep 2015, 11:52

Schemerzijde

Bericht door Red_Eyed_Rabbit »

Hallo allemaal,

Een paar maanden geleden lanceerde ik hier een oproep waarin we op zoek waren naar auteurs voor onze op te starten uitgeverij.
Ondertussen is de uitgeverij opgestart (http://www.r3rbooks.be) en hebben we ook ons eerste boek, Schemerzijde, uitgebracht. In het najaar volgt een tweede boek, Maanziek.

Graag wou ik dan ook even hier Schemerzijde voorstellen. Het is een verhalenbundel met 13 verhalen, geschreven door Karlien Van Houtte. Karlien schrijft al heel haar leven verhalen, en met haar verhaal "Tourblog" won Karlien in 2005 de Prijs voor de Nederlandse Fantastische Literatuur.
Haar beste verhalen zijn dus nu verzameld in Schemerzijde.

Meer info over het boek vind je hier.

We zijn nog op zoek naar mensen met een boekenblog, die in ruil voor een gratis exemplaar een recensie willen schrijven en publiceren. Stuur bij interesse een mailtje naar tom@redeyedrabbit.be

Schemerzijde is momenteel al te koop via onze webshop (hier) of via bol.com en zal in augustus in de boekhandels verschijnen.

Naast dit boek hebben we ook een fantasy RPG uitgebracht, Ambrosia. Dit nederlandstalige rollenspel is gebaseerd op de folklore van de Lage Landen en zullen we in een ander bericht voorstellen.
Ook komt onze Kickstarter campagne voor ons eerste bordspel (ook met Fantasy-theme) volgende week online te staan.

Het hoeft misschien niet gezegd worden, maar het waren drukke maanden voor ons ;)
Plaats reactie