Trailer voor Stephen Kings Cell

0
20

De eerste trailer voor Cell! Gebaseerd op het gelijknamige boek van horrorkoning Stephen King. (In het Nederlands verschenen als Mobiel.)

In Cell veroorzaakt een mysterieus telefoonsignaal een heuse apocalypse waarbij mensen in een soort bloeddorstige zombies veranderen. In deze wereld probeert hoofdrolspeler John Cusack (Being John Malkovich ), naast overleven, ook zijn zoontje terug te vinden. Hierin wordt hij bijgestaan door de schietgrage badass Samuel L. Jackson. Of het het tweetal lukt, is echter nog maar de vraag, want zo’n beetje iedereen met een mobiel is getroffen door het signaal. En als we de trailer mogen geloven, dan zijn dat er minstens 6 miljard.

De regie is in handen van Tod Williams, die misschien nog het meest bekend is van Paranormal Activity 2 uit 2010. Stephen King schreef dit keer zelf mee aan het scenario.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie