Teasertrailer voor sf horror Morgan

0
18

Luke Scott (de zoon van Ridley Scott) intrigeert met de eerste teasertrailer voor sf horror/thriller Morgan. Kate Mara (van House of Cards-faam) speelt de hoofdrol.

Morgan gaat over een bedrijfsadviseur (Kate Mara) die naar een afgelegen, geheime locatie wordt gestuurd om een verschrikkelijk ongeluk te onderzoeken. Ze komt er al snel achter dat het ongeval is veroorzaakt door een ogenschijnlijk onschuldig “mens.” En is dat mens een grote belofte of juist een gevaar voor haar omgeving…

De tagline van de film is “Wat is Morgan?” ipv. “Wie is Morgan?” Wat suggereert dat Morgan misschien meer is dan een mens? Spannend!

Morgan moet eind dit jaar al in de bioscoop draaien, maar vooralsnog zijn er geen data bekend. Naast Kate Mara spelen o.a. ook Toby Jones (Harry Potter, Captain America), Jennifer Jason Leigh (The Hatefull Eight) en Paul Giamitti een rol in de film.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie