Guy Ritchie toont eerste trailer King Arthur: Legend of the Sword op Comic-Con

0
22

We wisten in eerste instantie niet zo goed wat we moesten denken van de aankondiging van Guy Ritchie’s King Arthur: Legend of the Sword. Zeker niet met Charlie Hunnam in de hoofdrol. En dat terwijl we van beide groot fan zijn.

De trailer lijkt onze twijfels in ieder geval te bevestigen, want hoewel de setting epische fantasy uitstraalt doet het camerawerk en het taalgebruik dat absoluut niet. Nu nog een nummer van Queen en we hebben een soort hardcore versie van A Knight’s Tale.

Zelfs het optrommelen van Game of Thrones-acteurs Aidan Gillen (Littlefinger) en Michael McElhatton (Roose Bolton) lijkt de boel niet echt te helpen. Zo ook niet de explosie van magie en rare wezens aan het eind van de trailer.

Maar misschien zijn wij wat negatief. Oordeel zelf! De film moet eind maart 2017 in de bioscopen draaien.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie