Eerste trailer voor apenfilm Kong: Skull Island

0
32

Het publiek van de San Diego Comic-Con mocht de trailer het eerst zien, maar hier is dan eindelijk de trailer voor de nieuwe King Kong-film, Kong: Skull Island. De reboot van Peter Jacksons King Kong uit 2005.

De film speelt zich af in de jaren zeventig, en deelt het universum met Godzilla. Wat uiteindelijk moet resulteren in de film Kong vs. Gozilla. (Ze hebben overigens meer gemeen, want net als in de trailer voor Godzilla zie je maar weinig van het monster. Hopelijk is dat dan weer niet het geval voor de film zelf.)

Regie is in handen van Jordan Vogt-Roberts, een van de velen up and coming regisseurs die een monstermerk in handen krijgt zonder noemenswaardige ervaring met big budget films. Maar dat mag de pret niet drukken. Denk Warcraft, of Jurrasic World.

Tom Hiddleston (Thor), Brie Larson (Captain Marvel), Samuel L. Jackson en John Goodman spelen de hoofdrollen in de film, dus dat belooft wat! De film moet 9 maart in Nederland gaan draaien en 15 maart in België.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie