Eerste trailer met Vin Diesel als Bloodshot

0
105

Na al het superheldengeweld van Marvel en DC is er nu een extra bron gevonden voor superhelden: Valiant Comics. Er waren door Sony plannen gedeeld voor een gedeeld universum met enkele helden van Valiant Comics, maar na de tegenvallende resultaten van enkele van hun vorige filmprojecten is men voorzichtig geworden met al te ver vooruit plannen. Bloodshot, met Vin Diesel als hoofdpersonage Ray Garrison, zal in februari 2020 in de bioscoop verschijnen.

Ray Garrison was een soldaat die in een gevecht gedood werd. Het bedrijf Rising Spirit Technologies wekte hem weer tot leven met behulp van zeer geavanceerde nanotechnologie. Zo werd hij Bloodshot, een superheld dat door miniscule nanobeestjes enorm sterk is en bovendien razendsnel geneest. Het bedrijf speelt echter ook met zijn geheugen en herinneringen om hem opdrachten te laten uitvoeren…

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie